Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

magyar filmek indavideo

magyar filmek indavideo


▷[Mozi~IndaVideo]!! A boldogságvirág » DVDRip (2020) Teljes HD Filmek Online Magyarul

Posted on February 4 2020, 22:17pm

Categories: #A boldogságvirág indavideo, #A boldogságvirág teljes film magyarul, #A boldogságvirág online filmek, #A boldogságvirág teljes film online magyar szinkronnal

A boldogságvirág (2020)

Nézd online A boldogságvirág teljes film magyarul ingyenes | A boldogságvirág Teljes Film Magyarul [2020] | A boldogságvirág teljes film magyarul Mozicsillag | A boldogságvirág DVDRip (2020) HD Teljes Filmek Magyarul és letöltés.
 

 

 

Összefoglaló és részletek :

Alice egyedülálló anyaként neveli fiát, míg csoportvezetőként dolgozik egy növénynemesítő cégnél. Éppen egy nagyon különleges virágon kísérleteznek, amely nemcsak szépsége, de jótékony hatása miatt is ragyogó bevételekkel kecsegtet a nemzetközi piacon. Ha megfelelő hőmérsékleten tartjuk, gondosan öntözzük és még beszélünk is hozzá, a virág képes boldoggá tenni a környezetét. A szabályokat megszegve Alice hazavisz egy példányt és fiának, Janónak ajándékozza. A növényt közösen Jancsikának keresztelik, ám ekkor még nem sejtik, hogy a növény illatának rejtélyes mellékhatásai is lehetnek.

Jessica Hausnert a kezdetektől fogva tenyerükön hordozták az A- kategóriás filmfesztiválok. Az Édes Rita, a Hotel és az Őrült szerelem c. filmjei mind Cannes-ban mutatkoztak be, a Lourdes c. drámája pedig a Velencei Filmfesztiválon érdemelte ki a FIPRESCI-díjat. A boldogságvirág az idei cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában debütált, ahol a film főszereplője, Emily Beecham elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. E misztikus, hortikulturális thrillert nemcsak a különleges színészi alakítások, a kafkai atmoszféra és az elegánsan pasztell esztétika teszi felejthetetlenné, hanem azok a finom morális kérdések is, amelyek ott motoszkálnak a nézőben azután is, hogy kikerült Jancsika bűvköréből.

 

A boldogságvirág
Kiadás 2019-11-13|(100 min)
Műfaj Sci-Fi,Dráma
A nyelv : Magyar
Videóminőség: 720pᴴᴰ - 1080pᴴᴰ
Vállalatok: The Bureau,Coop99 Filmproduktion,Essential Filmproduktion
 

 
A boldogságvirág Kattintson ide linkre vagy letöltésre

Tekintse meg az összes tulajdonságot GoogleVid
Tekintse meg az összes tulajdonságot OpenLoad

Töltse le az összes minőséget Mega
Töltse le az összes minőséget Torrent

 

 


Címkék:
A boldogságvirág (2020) Teljes Film Magyarul, A boldogságvirág teljes Indavideo film, A boldogságvirág letöltése ingyen Nézze A boldogságvirág film teljes epizódok nélkül felmérés. Meg lehet nézni az interneten A boldogságvirág teljes streaming. Lesz ingyenes élő film A boldogságvirág streaming HD minőségű nélkül letölthető és felmérés. Miért a legtöbb ember rossz nézni A boldogságvirág? Könnyen methode nézni A boldogságvirág teljes film online ingyen. Ez az oldal a legjobb hely nézni A boldogságvirág interneten. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket,A boldogságvirág elozetes,A boldogságvirág premier,A boldogságvirág préda teljes film,A boldogságvirág indavideo,A boldogságvirág magyar elozetes,A boldogságvirág youtube,#Hungary,#Magyarul,#Teljes,#Magyar,#Filmek,#Videa,#2020,#Indavideo
 
To be informed of the latest articles, subscribe:

Blog archives

We are social!

Recent posts